Voor de nieuwe website van Smartner : smartner.agency hebben we een creatieve concept fotoshoot uitgewerkt op lokatie in een kleurrijke studio setting. Vooraf hebben we een aantal verschillende situaties bedacht vanuit een gewenste stijl met bijbehorend moodboard.
Bij de fotografie zijn de drie kleuren uit de huisstijl terug gebracht in de seamless paper achtergronden. En die kleuren zijn geaccentueerd met een bijpassende kleurgel als strijklicht.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden uit de shoot, meer is te vinden via de website van Smartner, zie link hierboven.

Zoals je hierboven ziet, heb ik deze  foto opgebouwd uit meerdere foto’s.
Als eerste fotografeerde ik een lege achtergrond, zodat ik dat gedeelte later altijd kon gebruiken in de nabewerking, bijvoorbeeld met het ‘wegshoppen’ van de kruk. Daarna heb ik de persoon gefotografeerd in een ‘zwevende’ houding. De twee items heb ik als laatste nog los gefotografeerd in het juiste perspectief.
In de nabewerking heb ik alle foto’s in losse gedeeltes bij elkaar gezet en zelf een slagschaduw erin gemaakt, zodat hij los komt van de ondergrond. Hieronder zie je het eindresultaat!