Voor de SMKMRKT food foto wedstrijd ben ik gevraagd als jurylid! Ik mag dit jaar samen jureren met de hoofdredacteur van Foodies Magazine en de organisatie van SMKMRKT

de winnende foto van Gina Ginos.


Food-foto contest (bron:SMKMRKT)

Foodies Magazine, Jurriaan Huting (fotograaf) en SMKMRKT

Om alvast goed in de stemming te komen voor de smaken van SMKMRKT Festival, zetten we in samenwerking met Foodies Magazine en de Nijmeegse (food)fotograaf Jurriaan Huting, een online food-foto wedstrijd uit. We dagen jullie allemaal uit om jullie (lievelings)kostje zó vast te leggen, dat “de smaken er vanaf spatten”. Deelname staat voor iedereen open. Foodlovers, foodbloggers, (hobby)koks, foodstandhouders en zeker ook voor de niet-zo-kooktalenten.. We gaan voor het beste shot!

Hoe doe je mee?

Post jouw beste shot(s) op Facebook en/of Instagram en vermeld daarin SMKMRKT (Facebook: tag @smkmrkt / Instagram: #smkmrkt of @smaakmarkt). Meedoen mag zo vaak als je wil. En onze jury is gevoelig voor creativiteit.

De winnaars

De jury – bestaande uit de hoofdredacteur van Foodies Magazine, (food)fotograaf Jurriaan Huting (Huting.net) en de organisatie van SMKMRKT – kiest de winnaars.

Tussentijdse winnaars (5): inzenden mogelijk t/m 30 mei
We hebben 5 tussentijdse winnaars. Deze 5 winnende foto’s verdienen een bijzonder plekje (met naamsvermelding uiteraard) op het festivalterrein tijdens de voorjaarseditie van SMKMRKT Festival (3, 4 & 5 juni).

Hoofdprijs: inzenden mogelijk t/m 5 juni
De winnaar van de hoofdprijs krijgt een food-fotoshoot in combinatie met cursus, waarbij je samen met expert en fotograaf Jurriaan Huting jouw (lievelings)food op de gevoelige plaat vast gaat leggen. In jouw professionele keuken, in jouw favoriete tentje of gewoon lekker gezellig op de familiebarbecue.

Zet ‘m op!

 

Later heb ik nog een food fotografie workshop gegeven aan de winnares van de Smkmrkt fotowedstrijd.
Zie hierboven the making of en het eindresultaat.